ESEMÉNYEK

Obskurus - Megtalál a város!

Városi kalandjátékok 2-7 fős csapatok részére! Egy program általában 2-3 órát vesz igénybe.
Kövess minket és értesülj egyből az újdonságokról!

Az izgalmas városi csapatjáték minden résztvevőt megmozgat! A játékban a stratégia és taktika, valamint a helyismeret is fontos szerepet játszik. A csapatok közül először sorsolással dől el, kik lesznek az üldözők és kik a menekülők. Az üldözők célja a rendelkezésre álló kevés információ alapján mihamarabb elfogni a menekülőket. A játékot extra feladatok és bizonyos helyek érintéséért járó bónuszok is színesítik. Mindezt egy GPS-alapú telefonos alkalmazás segíti. Sikeres elkapás esetén szerepcsere következik. A cél minél több pontot gyűjteni üldözőként és menekülőként egyaránt.

Meghirdetett játékok

JEGYVÁSÁRLÁS
Budapest, Margitsziget
A játék helyszíne: Budapest, XIII.kerület
A program időpontja: 10:00 - kb. 12:30-ig (melyből maga a játék 1,5 óra)
A találkozó pontos helyszínét e-mailben fogjuk küldeni. A játék során előfordulhat, hogy a csapatoknak futnia kell, ezért javasoljuk, hogy sportos, kényelmes ruházatban érkezz.

A részvételhez szükséges eszközöket mi biztosítjuk, te csak magadat hozd!
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a játékban mindenki a saját felelősségére vesz részt! A játék során bekövetkező esetleges balesetekért nem tudunk felelősséget vállalni! A játékot 8 éves kortól ajánljuk. Csapatonként egy nagykorú részvétele szükséges.